keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Isot metsäkerholaiset

tervehdys kuin tuulahdus isojen metsäkerhosta 30.4 vapun aattona. lapsia tänään olikin vain kokonaista viisi, osa oli lomalla ja osan oli flunssa kaatanut vuoteeseen. Tänään lähdettiin metsään iloisina auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta... onneksi vapuksi luvattu sade ei vielä meitä päässyt kastelemaan.

Matkalla metsään ihasteltiin niin vihertyvää luontoa ja vielä aamuisia unisia valkovuokkoja.
Isojen kerholaiset ovat hyvin oppineita kulkijoita ja avustavat mielellään meitä aikuisia tehtävä-/yllätyskorin kantamisessa.











 
Tänään vietettiin vapun aattoa ja yllätyskorista löytyi tietysti Budapestistä Suomeen matkannut Buda-Pupu kasseineen, jossa lapsille herkku maistiaiset sekä pieni savinen lintupilli. Korissa oli myös kasvomaalit, ilmapalloja sekä saippuakupla purkit jokaiselle lapselle sekä neonnauhaa.







poks- poks, kaikui metsässä, kun ilmapallot poksahtelivat puhki osuessaan johonkin terävään oksaan, mutta kukaan ei silti pahoittanut mieltään. Muutamat lapset halusi poskiinsa jonkun kuvion ja saippuakupla purkit tyhjeni hetkessä. Käytiin myös vappujuoksulla läheisellä polulla





Eväshetki olikin sitten varmaan odotetuin hetki, sillä jokainen oli saanut tuoda mukanaan jotain herkkua. Hyvin auliisti lapset jakoivat herkkujaan ja mukavan jutustelun lomassa ja aurinkoisessa säässä eväshetki kesti ja kesti.... 






Äänekkäästi hiipi kevät,
vappu saa liikkeelle jokaisen evät.
Munkin sokerit saan kielelle,
-se tekee hyvää mielelle!


 


Hauskaa vappua kaikille

 





 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti