sunnuntai 11. toukokuuta 2014

isot metsä puput toukokuun alussa

Hei kaikki, isojen metsä pupujen toukokuun ensimmäinen viikko pyörähti käyntiin aurinkoisessa säässä. Saimme kerhoomme uuden jäsenen, joka otettiin ilolla vastaan. Tervetuloa kerhomme jäseneksi.
Mutta heti aluksi vähän edellistä viikosta. Kokeilimme luonnon väreillä maalaamisella, mutta heikoin tuloksin... kenties värjäystä kankaalle kokeillaan uudestaan  syksyllä. Onneksi metsärepusta löytyi vesivärit joten päästiin tekemään upeita picasson vertaisia metsämaalauksia ja kun paperi loppui niin jotkut jatkoivat puuhun maalaamista.











Aloitimme toukokuun ensimmäisen viikon äitienpäivä korttien teolla ja upeita kortteja niistä tulikin... mutta voihan kökkö Einari sentään, kun siinä innostuksessa unohdin kuvata kaikki ne kauniit luonto kortit.


 Hei, mutta tällä mudallahan voi piirtää kallioon.... ja kohta oli melkein kaikki piirtämässä luolamaalauksiaan kallion pintaan.
                                                                                                                                                                                                                                         
Budapestistä pupu Punnisen serkku Buda-pupusen serkku Buda-pupu tahtoi mukaan lasten koteihin. Joka päivä arvomme sen onnellisen joka saa Buda kotiinsa. Ja mahdottoman mielenkiintoisia vierailuja Buda on saanut tehdä ja vielä on edessä monet seikkailut.
 
 
 





Luonto korttien avulla on mukava leikkiä metsän salapoliisia ja etsiä asioita metsästä; kuten jotain karheaa, sileää....  ja mahottoman valppaita lapsukaiset olivatkin ja taitavia etsimään...
Sateella voi metsään virittää katoksen... ei muuten ole kovin usein tänä keväänä tarvittu katosta... nyt viime viikon torstaina tuli sitten vettä kunnolla joten katokselle oli nyt tarvetta. Lapsista oli hauskaa katoksen virittäminen ja vielä hauskempaa se , kun tuuli nakkeli väliin katosta irti puusta tai heitti vedet sen päältä aikuisen niskaan.

Metsässä ei murjoteta, ei edes sateella.... me ollaan aina iloisia satoi tai paistoi.



 



 
 
 
 


1 kommentti: